MŰKÖDÉSI ELV

Az E-TUNNING működési elve


Közismert tény, hogy az akkumulátorok egy igen szűk hőmérséklet tartományban képesek leadni a legnagyobb mennyiségű tárolt elektromos energiát, illetve szintén ezen szűk tartományon belül optimális az újratöltésük ideje, illetve milyensége.Az alábbi ábrán láthatjuk az E-TUNNINGgal ellátott és a védelemmel nem ellátott akkumulátorok közötti különbséget.

A fenti tényekből következik, hogy óvnunk kell a gépjármű elektromos erőforrását úgy a túlzott hidegtől, mint a túlzott melegtől. Ezt az igényt elégíti ki az E-TUNNING.


AZ E-TUNNING HŐVÉDŐ BEVONAT ALAPANYAGA ÉS MŰKÖDÉSI ELVE

Mikroszkopikus, belül üreges kerámiagömbök folyékony elegyben egyenletesen eloszlatva, amely akrilpolimerek és szervetlen pigmentek keveréke.

Ennek a kombinációnak köszönhetően az anyag könnyű, rugalmas, nyújtható és jó adhéziós tulajdonságokat mutat a bevonni kívánt felületekkel.

Az E-TUNNING hővédő bevonat egy kék színű, szuszpenziós oldat, amely száradás után rugalmas felületet alkot. Az E-TUNNING hővédő bevonat felhasználható bármilyen formájú, közte a legnehezebben elérhető felületek befedésére is.


Az E-TUNNING hővédő bevonat felhordható:

• fém

• műanyag

• gumi


A befedni kívánt felület hőmérséklete - 35 Celsius és +250 Celsius határok között lehet.

A felületnek tisztának, zsír-, szennyeződés- és rozsdamentesnek kell lennie. Az anyag üzemi hőmérséklete: -60 Celsius és +260 Celsius között megengedett. Az E-TUNNING hővédő bevonat felhordása a befedni kívánt felületre levegőmentes porlasztó és ecset segítségével történhet. Egy felvitt réteg vastagsága nem lehet több, mint 0,6mm, a száradási idő szobahőmérsékleten 24 óra. A vulkanizálódás ideje 12 óra.

Egy rétegben 1 literanyagból cca. 2m2 felület fedhető le 0,5 mm rétegvastagsággal.

A E-TUNNING ökológiailag tiszta anyag: összetételében nem tartalmaz mérgező vagy káros összetevőket, ezáltal lehetőség van a zárt térben való alkalmazásra kiegészítő szellőztetés nélkül.


A káros anyagok nem haladják meg az alábbi értékeket:

Megnevezés / Mértékegység / Érték

Formaldehid mg/m3 <0,007

Ammiak mg/m3 <0,04

Sztirol mg/m3 <0,002

Acrylonitrile mg/m3 <0,03

Benzol mg/m3 <0,08

Toluol mg/m3 <0,6

Xilol mg/m3 <0,2

Metilmetakrilát mg/m3 <0,1


Amennyiben bármilyen kérdése lenne ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot.